Start SPOT

Nieuw initiatief! Een woensdagmiddag in de maand komen oud en jong bij elkaar in Amerongen om gezamenlijk leuke activiteiten te ondernemen.

Beethoven in Kilt

Ondersteuning voor het maken van een verrassende CD

Eniko-project

Begeleiding van 24 jonge kinderen door een ex-onderwijzeres via Stichting Blijvende hulp voor Roemenië

Lustrum operafestival

Ondersteuning aan het lustrumfeest van Salone dell’Opera

Superspeelplein Kameleon Doorn

Bijdrage aan een openbaar schoolplein door acties van ouder en kinderen gerealiseerd

Groove on the Roove

Een buurinitiatief in de Bijlmer, gedragen door diverse mensen en organisaties. Deuren en terrassen gaan open voor een leuk buurtfeest, waarbij iedereen welkom is.

Stichting Liaison: Bosnië project

Een team vrijwilligers van Stichting Liaison knapt drie klaslokalen op in Bosansko Grahovo, Bosnië. Zij ontvingen een steuntje in de rug van de stichting.

Topchefs voor EDUKANS

Vier studenten van de opleiding Facility Management organiseerden een dinnershow in Amerongen: TOPCHEFS VOOR EDUKANS Bijdrage aan het geven van onderwijs aan kansarme kinderen in Malawi.

Theban Mountains Foundation

Bijdrage aan de organisatie van de Deir el-Medinadag.

Slaande Ovatie

Bijdrage aan het optreden van Beth & Flo, pianoduel in de ring.

South Assasif Conservation Project

Het project ontving een eenmalig bijdrage inzake de opgravingswerkzaamheden.

Huis van de Gezondheid Luxor

Bijdrage voor de aanschaf van medisch materiaal. Het huis is op 4 januari 2015 geopend en biedt betaalbare basiszorg aan kansarmen.

Bijzondere lezing

Gift voor het mogelijk maken van twee bijzondere lezingen met emeritus professor Barry Kemp t.b.v. de Amarna Trust.

Meidengroep

Een bijdrage aan de meidengroep van Humanitas DMH. De groep komt regelmatig bij elkaar om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen.

Potten en pannen

Aanschaf van keukenattributen ten behoeve van een nieuwe eetclub voor ambulante cliënten Humanitas DMH. De eetclub biedt cliënten de mogelijkheid anderen te ontmoeten.

Abonnement

Twee jaarabonnementen op het Plaswijckpark, een familiepark met speeltuin, dierenweide etc. Hierdoor kunnen met verstandelijk beperkte kinderen uitstapjes georganiseerd worden.

Ontmoetingsruimte

Bijdrage aan een ontmoetingsruimte. Dit biedt meer ruimte om met cliënten met een verstandelijke hanicap tot een zinvollere dagbesteding te komen.

Tuin

De aanleg van een tuin ontwikkeld en ontworpen door een aantal bewoners, cliënten van Stichting Humanitas DMH.

kindjes-el-tod-met-boeken-foto-kris

Live is beautiful

Live is beautiful is actief Luxor, Egypte. Solace draagt bij aan de totstandkoming van drie klaslokalen in het buurtcentrum Rababah, El-Tod.